Dienstverlenende industrie

Onder de dienstverlenende industrie schaart Plasma Service Ingenieurs bureaus, technische tekenaars, tussen personen en handelaars.

Wij adviseren en denken mee met projecten voor diverse industrieën:

 

Wij doen dit voor zowel kleine als grotere projecten. Omdat we meedenken vanuit de ontwerpfase kan er kosteneffectief worden ontwikkeld en getest.

Ook kan met onze techniek stand tijden worden verbeterd, slijtage worden gereduceerd en dus het gehele proces worden geoptimaliseerd.

Plasma Service werkt graag mee naar het zoeken van innovatieve oplossingen en verbeteringen.

 

Nederlandse ingenieursbureaus

Ingenieursbureaus leveren in Nederland een belangrijke bijdrage aan de kenniseconomie. In verhouding tot andere landen zijn er in Nederland veel ingenieursbureaus gevestigd. Ingenieursbureaus leveren in Nederland een bijdrage van bijna anderhalf procent aan de nationale economie. Daarmee levert de ingenieursbranche in Nederland in verhouding tot andere landen in de wereld een zeer hoge bijdrage aan de economie van het land. (Bron: Technisch Werken)

Technisch tekenbureau/ontwerpbureau

Door de ruime keuze in soorten metaal, is een goede kennis van de eigenschappen per soort metaal essentieel. Plasma Service adviseert u het juiste metaal en eventueel een coating voor uw product. Dit voor een optimaal eindresultaat, dat voldoet aan alle vastgestelde eigenschappen en wensen. Met de definitieve keuze van het type metaal en coating kan de tekenaar of ontwerpbureau aan de slag. De tekening of ontwerp kan dan worden ontwikkeld naar een prototype of productieonderdeel.

 

Technische tekenaars kunnen eisen aan het product stellen. Hieronder een aantal eisen waar een onderdeel aan zou kunnen voldoen:

  • Stootvastheid
  • Kleur
  • Anti-corrosie, bescherming tegen bv zeewater of chemische (vloei)stoffen
  • Geleiding of juist isolerend tegen bv statische elektriciteit
  • Nauwkeurigheid van de passingen, lager of afdichtingen
  • Oppervlakte ruwheid, glad of juist ruw voor bv grip
  • En vele andere mogelijke eisen

Machining

Wij vervaardigen nieuwe onderdelen zoals sleeves, drive shafts, pompassen, lagerplaten tandwielassen en veel andere onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

Surface

Voor de energie industrie brengen we zeer slijtvaste lagen aan, tot wel 3x de stand tijd ten opzichte van de OEM onderdelen.

Repair

Ook voeren wij herstellingen uit op versleten machine onderdelen. Wij geven geven machines en machine onderdelen een tweede of zelfs derde leven. Dit is naast sneller en kostenbesparend ook beter voor het milieu en het klimaat.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.