• Onderzoek & Ontwikkeling

  Thermisch spuiten wordt door zijn veelzijdigheid en grote voordelen als het gaat om preventieve oplossingen steeds vaker toegepast.

  Zo worden deze technieken massaal toegepast op implantaten in de medische sector en gaat er geen straalvliegtuig de lucht in zonder dat ringen en vanes worden voorzien van een plasma Coating.

  R&D, constructeurs, tekenaars en ontwikkel engineers doen steeds vaker een beroep op Plasma Service.

  Door gebruik te maken van de kennis en ervaring van Plasma Service bent u als klant in staat om eigenschappen van materialen te combineren. Een coating toepassen daar waar specifieke eigenschappen gewenst zijn. Kortom een andere kijk op ontwikkeling.

  Tijdens een gedegen kennismaking met een van onze professionals bent u in staat om:

  • De slijtvastheid te verhogen
  • De hardheid te vergroten of verlagen
  • De corrosiebestendigheid te vergroten
  • Andere basismaterialen te kiezen
  • De duurzaamheid te verlengen
  • Economischer te produceren

  Op deze manier bespaart u aanzienlijk op ontwikkeling en onderhoudskosten.

  Onderzoek
  Onderzoek
  Onderzoek
  Folie geleider kraag

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.