• Industrieën

  De industrie is het deel van de economie, dat wordt gekenmerkt door de productie en verwerking van materiële goederen of artikelen in fabrieken en ondernemingen.

  Sinds 1978 is Plasma Service een zeer betrouwbare partner gebleken voor vele industriegroepen. Met onze volledig ingerichte machinefabriek en onze specialisatie in het aanbrengen van thermische spuitlagen kunnen wij onderdelen namaken, verbeteren en herstellen.

  We zijn een volwaardige machinefabriek waar we o.a. kunnen draaien, frezen, rondslijpen, boren, steken, lassen en monteren. Binnen ons bedrijf hebben we veel praktijkervaring in zeer uiteenlopende bedrijfstakken. Zo kunnen we u ervan verzekeren dat we al uw opdrachten omtrent metaalbewerking deskundig kunnen voltooien in onze werkplaats in Breda. Hierbij wordt altijd een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat geleverd dat precies voldoet aan uw wensen.

  De technieken die wij in huis hebben zijn toepasbaar op bijna alle soorten machine onderdelen. We werken dan ook voor diverse industrietakken zoals hieronder genoemd.

  Oplossingen

  De spuittechnieken van Plasma Service kunnen zowel preventief als voor reparatie ingezet worden. In deze sectie vindt u een aantal voorbeelden van onderdelen die door onze processen zijn behandeld. Dit kan een maatherstelling zijn maar ook een verbetering van stand tijd. We kunnen dus eigenschappen toevoegen die het van oorsprong niet heeft.

  Technieken

  Thermisch spuiten is een verzamelnaam van processen waarbij een metaal, een metaallegering of metaalverbinding in draad- of poedervorm door middel van een warmtebron plastisch wordt gemaakt en met veel kinetische energie op het werkstuk wordt aangebracht.