• Afvalverwerkende Industrie

  In een klein, maar welvarend land als Nederland is afval een groot probleem. De hoeveelheid afval afkomstig van huishoudens, de industrie en de bouw neemt met de stijging van de welvaart en het bevolkingsaantal alleen maar toe. Dit afval moet verwerkt worden, dit wordt de laatste jaren steeds efficiënter gedaan, waardoor afval niet alleen maar nadelen heeft maar ook wat oplevert. Het begint allemaal bij de scheiding van diverse soorten afval, zoals glas, papier en elektrische of schadelijke producten (denk aan batterijen). Hierdoor wordt het mogelijk grote delen van het afval te hergebruiken. Glas en metaal kunnen worden omgesmolten en opnieuw gebruikt voor de productie van materialen, papier en hout kunnen voor een deel ook weer gebruikt worden in dezelfde of andere producten.

  Kiezen voor reparatie

  Om kosten te drukken en het klimaat te ontlasten wordt steeds vaker gekozen voor reparatie dan voor nieuwe onderdelen. Op deze manier werken wij samen met de afvalverwerkende industrie aan een beter klimaat. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de deze sector, maar ook voor alle andere sectoren en industrieën waarvoor wij werken.

  Machining

  Wij vervaardigen nieuwe onderdelen zoals sleeves, drive shafts, pompassen, lagerplaten tandwielassen en veel andere onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

  Surface

  Voor de afvalverwerkende industrie werken we voor zowel producenten als machinebouwers. We brengen o.a. zeer slijtvaste lagen aan die tot wel 3x de stand tijd hebben ten opzichte van de OEM onderdelen.

  Repair

  Ook voeren wij herstellingen uit op versleten machine onderdelen. Wij geven geven machines en machine onderdelen een tweede of zelfs derde leven. Dit is naast sneller en kostenbesparend ook beter voor het milieu en het klimaat.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.