• Staalindustrie & Metaalbewerking

  Onder de metaalindustrie worden gerekend alle bedrijven die metaal uit erts produceren en verwerken tot producten, en ook de bedrijven die deze producten samenstellen tot machines, apparaten en vervoermiddelen.

  Metaalbewerking of metaaltechniek is de techniek van het bewerken van metalen om onderdelen, halffabricaten, assemblages of complete constructies te maken. De term omvat een breed scala van werkstukken gaande van precieze (motor)onderdelen en delicate sieraden tot grote schepen en bruggen.

  De metaal bewerking omvat dan ook een breed scala aan activiteiten, zoals smeden, persen, snijden, verspanen, buigen, profielwalsen, stampen, oppervlaktebehandeling, lassen en slijpen.

  Plasma Service is een gespecialiseerde machinefabriek die naast de verspanende processen, waaronder boren, draaien, frezen, slijpen en zagen, thermisch gespoten deklagen kan aanbrengen. We zijn sterk in enkelstuks en kleine series. We vervaardigen of herstellen onderdelen in staal en RVS.

  Machining

  Wij vervaardigen nieuwe onderdelen zoals sleeves, drive shafts, pompassen, lagerplaten tandwielassen en veel andere onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

  Surface

  Voor de staalindustrie & metaalbewerking bedrijven brengen we zeer slijtvaste lagen aan, tot wel 3x de stand tijd ten opzichte van de OEM onderdelen.

  Repair

  Ook voeren wij maat herstellingen uit als nieuw vervaardigen te kostbare is of de tijd te kort is om een nieuw onderdeel te vervaardigen. Wij geven geven machines en machine onderdelen hierdoor een tweede of zelfs een derde leven. Dit is naast snelheid en kosten besparend ook beter voor het milieu en het klimaat.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.