• Rotating equipment

  Roterende apparatuur is een term die over het algemeen wordt gebruikt in de olie- en gas- en procesindustrie om mechanische componenten te beschrijven die kinetische energie gebruiken om vloeistoffen, gassen en andere procesmaterialen te verplaatsen. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, motoren, compressoren, turbines, pompen, generatoren, blowers en versnellingsbakken.

  Kiezen voor reparatie

  Om kosten te drukken en het klimaat te ontlasten wordt steeds vaker gekozen voor reparatie dan voor nieuwe onderdelen. Op deze manier werken wij samen met de rotating equipment industrie aan een beter klimaat. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de deze industrie, maar ook voor alle andere sectoren en industrieën waarvoor wij werken.

  Denk aan het herstellen van lager- of afdichting passingen op ankerassen of kooiankers.

  Zo vervaardigen en herstellen we ook stroomgeïsoleerde lager bussen.
  Deze bussen worden inwendig gecoat met een Al2O3 laag die een totale isolatiewaarde van 1.000 volt heeft.

  Machining

  Wij vervaardigen nieuwe onderdelen zoals sleeves, drive shafts, pompassen, lagerplaten tandwielassen en veel andere onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

  Surface

  Voor de rotating equipment industrie werken we voor zowel producenten als onderhoudsbedrijven. We brengen o.a. zeer slijtvaste lagen aan die tot wel 3x de stand tijd hebben ten opzichte van de OEM onderdelen.

  Repair

  Ook voeren wij herstellingen uit op versleten machine onderdelen. Wij geven geven machines en machine onderdelen een tweede of zelfs derde leven. Dit is naast sneller en kostenbesparend ook beter voor het milieu en het klimaat.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.