• Transport Industrie

  De logistieke sector is één van de topsectoren waarin Nederland uitblinkt, ook wereldwijd. Om deze positie te behouden, is het van groot belang dat de sector goed inspeelt op de geschetste trends en ontwikkelingen. Dit draagt bij aan het versterken van de internationale concurrentiepositie van Nederland. Nu en in de toekomst.

  Transport is geïntegreerd in velen toeleveringsketens en speelt een belangrijk rol voor bedrijven en individuen. Elke dag worden er enorme aantallen aan goederen vervoert via lucht, weg, spoor en zee vracht. Vrachtwagens staan meestal aan het einde van de keten en wordt tot heden gezien als een van de grootste spelers in deze industrie. Het meest belangrijke tijdens dit proces is dat de goederen veilig en intact worden afgeleverd bij de eindbestemming.

  Kiezen voor reparatie

  Om kosten te drukken en het klimaat te ontlasten wordt steeds vaker gekozen voor reparatie dan voor nieuwe onderdelen. Op deze manier werken wij samen met de sector transport en logistiek aan een beter klimaat. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de deze sector, maar ook voor alle andere sectoren en industrieën waarvoor wij werken.

  Machining

  Wij vervaardigen nieuwe onderdelen zoals sleeves, drive shafts, pompassen, lagerplaten tandwielassen en veel andere onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

  Surface

  Voor de transportindustrie brengen we zeer slijtvaste lagen aan, tot wel 3x de stand tijd ten opzichte van de OEM onderdelen.

  Repair

  Ook voeren wij herstellingen uit op versleten machine onderdelen. Wij geven geven machines en machine onderdelen een tweede of zelfs derde leven. Dit is naast sneller en kostenbesparend ook beter voor het milieu en het klimaat.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.