• On-site

  Plasma Service herstelt op locatie onderdelen die nagenoeg onmogelijk te vervoeren zijn.

  De ervaren specialisten van Plasma Service zijn in staat om op locatie thermisch gespoten deklagen aan te brengen. Ze zijn VCA gecertificeerd en vertrouwd met werkzaamheden op (petro-) chemische productielocaties.

  U heeft geen omkijken naar de uitvoering van deze werkzaamheden. Plasma Service pakt de complete klus voor u aan. Afschermen, voorbewerken, opspuiten en nabewerken.

  Onze specialisten beschikken over eigen apparatuur en kunnen op zo goed als iedere gewenste locatie hun werkzaamheden uitvoeren.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, en laat uw specifieke situatie beoordelen door één van onze adviseurs.

  On-site
  On-site
  On-site

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.