• Advies

  Door ruim 40 jaar ervaring in het vervaardigen-repareren en slijtvast bekleden van machineonderdelen is er bij Plasma Service een schat aan kennis en expertise opgebouwd.

  Deze stellen wij kosteloos ter beschikking!

  U neemt contact met ons op en een van onze Technisch Adviseurs komt bij u ter plaatse om het geval van slijtage of wens voor een preventieve oplossing te bekijken.

  U wordt geïnformeerd over de best mogelijke oplossingen en pas na de uitvoering wordt alleen de uitvoering in rekening gebracht.

  Lagerblok voor en nabewerking
  Advies
  Shredder shaft
  Folie geleider kraag

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.