• Kwaliteit

  Plasma Service staat voor kwaliteit. Onze operators en engineers zijn door een branche overkoepelend orgaan gecertificeerd. Periodiek wordt een audit uitgevoerd door de Duitse Gemeinschaft Thermisches Spritzen (GTS), waarin kennis, kwaliteit en reproduceerbaarheid getoetst worden.

  Om de aangebrachte laag qua kwaliteit te waarborgen wordt er samengewerkt met keuringsinstanties zoals Element Materials Technology in Breda. Zij testen op o.a. hardheid en hechtingswaarden van de laag. En naast metallografische onderzoeken kunnen er corrosie testen en andere kwaliteitskeuringen worden uitgevoerd. Al deze testen worden volgens vastgestelde normeringen uitgevoerd.

  Ook als u specifieke kwaliteitseisen of voorgeschreven specificaties heeft, waar uw producten aan moeten voldoen, kan Plasma Service dit tot voor u verzorgen.

  Milieu

  Plasma Service zorgt ervoor dat het metaalafval op vakkundige wijze wordt gescheiden en uit gesorteerd. Dit alles voeren wij uit volgens de strenge voorschriften vanuit de milieuwetgeving.

  Hierna kan het metaal worden aangeboden aan een metaalsmelterij en/of exporteur die de metalen een tweede leven geeft. Op die manier dragen wij als bedrijf bij aan een duurzamer milieu.

  Lees hier ons Milieu Statement

  Kwaliteit
  Kwaliteit
  Kwaliteit
  Kwaliteit

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.