• Energie Industrie

  De energie industrie vervult een essentiële rol in de samenleving: zij zorgen voor een betrouwbare elektriciteit en gas voorziening.

  Dit gebeurt door gebruik te maken van grote stoomturbines voor het opwekken van elektriciteit.

  In Nederland wordt het grootste deel van de elektriciteit nog geproduceerd door verbranding van fossiele brandstoffen. Op dit moment, vooral aardgas en steenkool.

  Transitie

  Er wordt door de energie producenten langzaam overgeschakeld naar andere brandstoffen. Elektriciteit kan ook worden gemaakt met behulp van biomassa, met windturbines, waterkracht, zonnecellen en kernenergie. Sommige installaties gebruiken geothermische stoom of geconcentreerde zonne-energie (CSP) als energie bron.

  Nederland zal langzaam overschakelen naar andere energiebronnen. Als reparatiebedrijf houden wij deze ontwikkeling ook nauwlettend in de gaten. Zo kunnen we op tijd onze procedures aanpassen aan de vraag vanuit de markt.

  Ook wij kijken naar groenere mogelijkheden om ons proces zo klimaat neutraal mogelijk uit te voeren. Uiteraard zonder in te boeten aan kwaliteit op de herstellingen van de onderdelen.

  Machining

  Wij vervaardigen nieuwe onderdelen zoals sleeves, drive shafts, pompassen, lagerplaten tandwielassen en veel andere onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

  Surface

  Voor de energie industrie brengen we zeer slijtvaste lagen aan, tot wel 3x de stand tijd ten opzichte van de OEM onderdelen.

  Repair

  Ook voeren wij herstellingen uit op versleten machine onderdelen. Wij geven geven machines en machine onderdelen een tweede of zelfs derde leven. Dit is naast sneller en kostenbesparend ook beter voor het milieu en het klimaat.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.