• Wat meer over ons…

  Plasma Service is in 1978 begonnen als een motor revisiebedrijf.

  Door het vooruitstrevende denkbeeld van de toenmalige directie werd al snel de focus gelegd op thermische spuittechnieken.

  Door de jaren heen zijn er processen bijgekomen en verbeterd.

  We hebben inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in het aanbrengen van thermische coatings.

  Sinds 26 februari 2020 is ons team versterkt met een robot die het vaak vuile en vooral lawaaierige spuitwerk van de operator heeft overgenomen.

  Plasma Service beschikt nu naast een volwaarde werkplaats 5 thermische spuitprocessen waarmee we onze klanten bedienen. Voor de toekomst staat een uitbreiding van de werkplaats en kantoorgedeelte op de wensenlijst.

  In onze werkplaats brengen we naast het vervaardigen van nieuwe of het namaken van in de markt niet meer verkrijgbare onderdelen ook metallische, keramische en carbide-lagen aan op deze nieuwe of gebruikte machineonderdelen om de stand tijd te verbeteren tot wel 2 a 3 keer ten opzichte van een origineel (OEM) onderdeel.

  Daarnaast is Plasma Service maatschappelijke betrokken via onder andere sponsoring. Dit geeft ons een prachtige gelegenheid om kennis uit te dragen over slijtage oplossingen en het in de praktijk aantonen van de toepasbaarheid van onze techniek. Een tal van onze toepassingen zijn dan ook toepasbaar in de racerij; het slijtvast bekleden of herstellen van assen, herstellen van lager gedeelte van (kruk)assen of afdichting-passingen.

  Machining
  Machining
  Surface
  Surface
  Repair
  Repair

  Kwaliteit

  Plasma Service staat voor kwaliteit. Thermal spray operators en engineers zijn door een branche overkoepelend orgaan gecertificeerd. Periodiek wordt een audit uitgevoerd door de Duitse Gemeinschaft Thermisches Spritzen (GTS) waarin kennis, kwaliteit en reproduceerbaarheid centraal staan.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.