• Machining

  Plasma Service is gespecialiseerd is in het aanbrengen van thermisch gespoten deklagen. Maar we doen meer! We zijn ook een volwaardige machinefabriek waar we o.a. kunnen draaien, frezen, rondslijpen, boren, steken, lassen en monteren. Binnen ons bedrijf hebben we veel praktijkervaring in zeer uiteenlopende bedrijfstakken. Zo kunnen we u ervan verzekeren dat we al uw opdrachten omtrent metaalbewerking deskundig kunnen voltooien in onze werkplaats in Breda. Hierbij wordt altijd een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat geleverd dat precies voldoet aan uw wensen.

  Vakmanschap in metaal-bewerking bij ons in Breda

  Bij Plasma Service in Breda hebben we echt een passie voor metaalbewerking. De vakmensen die wij in dienst hebben werken naar een hoge nauwkeurigheid waardoor we kunnen garanderen dat het eindresultaat precies aan uw wensen voldoet.

  Naast hoogwaardige kwaliteit kunnen wij u ook een uitstekende service bieden, wij denken namelijk altijd mee met onze klanten. Zo kunnen wij in veel gebieden met u meedenken en adviseren, denk dan bijvoorbeeld aan materiaalsoorten, maatvoeringen, constructies of onze specialiteit thermisch gespoten deklagen.

  Dankzij onze kennis en creatieve oplossingen zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos bij Plasma Service.

  Metaal bewerken laat u doen bij ons in Breda

  Bent u op zoek naar een bedrijf dat ervaring heeft in metaalbewerking ? U bent aan het juiste adres bij Plasma Service. Bij ons bent u namelijk gegarandeerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct, een voortreffelijke service en een snelle levertijd. Dus voor werkzaamheden als o.a. draaien, frezen, rondslijpen, boren, steken, lassen en monteren moet u Plasma Service bellen.

  Digitaal

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.