• Loopbussen

  Wij vervaardigen vervaardigen en bekleden liners/loopbussen met een extreem slijtvaste, HVOF, gespoten deklaag. Deze zeer slijtvaste lagen verhogen de stand tijd aanzienlijk ten opzichte van onbehandelde bussen. Deze lagen kunnen worden toegepast op een diversiteit aan onderdelen. In dit filmpje laten we de productie zien van loopbussen zien die vooral in de scheepvaart worden gebruik voor afdichtingstoepassingen. Wat een van onze klanten er over zegt: HVOF versus Plasma coating.

  Bij de keuze van een basismateriaal moet een ontwerper vaak kiezen tussen hoge sterkte of een hoge hardheid. Een probleem waar u geen last meer van zult hebben. U kiest namelijk gewoon voor een slijtvaste coating, daar waar u het nodig vindt. Zo beschikt u over combinaties van eigenschappen die geen enkel basismateriaal kan hebben.

  Loopbus/liner
  Loopbus/liner
  Loopbus/liner
  Loopbus/liner

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.