• Tandwielassen & Mechanical Seals

  In de rotatingindustrie voorziet Plasma Service uiteenlopende onderdelen zoals tandwielassen, mixerassen, wormassen, en vergelijkbare producten van deklagen.

  Door gebruik te maken van een thermisch gespoten deklaag van Plasma Service krijgt u een coating die niet alleen de chemische resistentie, hardheid en slijtbestendigheid verhoogt maar ook de loopeigenschappen aanzienlijk verbetert.

  Keramische coatings worden toegepast op cruciale plaatsen in vele productieprocessen. Het geeft uw onderdelen een langere levensduur dan onbehandelde onderdelen.

  Geef uw ingesleten onderdelen een 2de kans door deze te laten repareren door Plasma Service.

  Mechanical Seal
  Tandwielen en assen
  Rondslijpen
  Mechanical Seal

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.