• Pompen

  In de chemische en petrochemische industrie voorziet Plasma Service complete pompen van preventieve coatings die de standtijd en corrosiebestendigheid verlengen.

  Deze pompen verwerken regelmatig agressieve en corrosieve bijtende stoffen die de duurzaamheid beperken.

  Door gebruik te maken van een thermisch gespoten deklaag van Plasma Service krijgt u een coating met een verhoogde weestand tegen corrosie en slijtage. U verlaagt de kosten doordat u langer kunt produceren en uw onderhoud kunt uitstellen.

  Geef uw ingesleten pomponderdelen een 2e kans door deze te laten repareren door Plasma Service.

  Koelwaterpomp
  Pomp
  Pomphuis

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.