• Kruiskoppen

  In de stationaire turbinebouw voorziet Plasma Service onder andere kruishoofden (crossheads) van witmetaal (Babbits) glijlager materiaal.

  Door gebruik te maken van een thermisch gespoten witmetaal van Plasma Service verkrijgt u door de laminaire structuur van de deklaag de juiste smerende eigenschappen.

  Naast nieuwe onderdelen kunt u hoge kosten en lange levertijden beperken door beschadigde gedeelten in bestaand witmetaal te repareren.

  Regelmatig voorkomende problemen zijn gietgallen die door gebruik en slijtage zichtbaar worden. Deze plaatselijke gaten kunnen tegen beperkte kosten hersteld worden op de juiste maatvoering.

  Geef uw bestaande ingesleten onderdelen dus een 2de kans door deze te repareren.

  Kruiskop
  Kruiskop
  Kruiskop
  Glijslof

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.