• Koelwaterpompen

  In de energie-industrie repareert Plasma Service complete koelwaterpompen.

  Door gebruik te maken van onze expertise en thermisch gespoten deklagen van Plasma Service kunt u de complete revisie uit handen geven.

  Veel voorkomende uitdagingen zijn de uitwassingen op deelhelften en pakkingvlak-slijtage waardoor lekkage optreedt. Ook in- en uitgesleten lagerpassingen en erosie aan de waaier verminderen de rendementen van deze pompen.

  Onder of overmaatse passingen en deelvlakken worden voorzien van verschillende deklagen en nabewerkt op de oorspronkelijke maatvoeringen waarna de pomp weer optimaal functioneert.

  Geef uw bestaande versleten pompen een 2e kans door deze vakkundig te laten reviseren.

  Koelwaterpomp
  Koelwaterpomp
  Koelwaterpomp
  Koelwaterpomp

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.