Neem contact met ons op!

Plasma Service heeft jarenlange ervaring met diverse thermische spuittechnieken. Graag denken wij met u mee om uw productie goed te laten verlopen.

Orgaan gecertificeerd

Snelle service

N

Nodige know-how

Revisie machine onderdelen in Breda

Heeft u weleens gedacht aan de revisie van uw machine onderdelen? Op die manier kunt u veel geld besparen, maar u bespaart het meest aan tijd. Plasma Service in Breda hanteert namelijk korte levertijden. Door onze expertise met revisie heeft u snel uw machine onderdelen weer terug, die door de behandeling weer jaren meegaan. Kortom, geef uw onderdelen een 2e of zelf 3e levensduur met de hulp van Plasma service.

Dé plek voor de revisie van uw machine onderdelen in Breda

De machine onderdelen die door onze deuren komen, reviseren wij door middel van een van de thermisch spuiten technieken. Hierbij maken we gebruik van hitte en metaaldeeltjes om een zeer sterke en duurzame deklaag op uw onderdelen te spuiten. Dit is een perfecte revisie techniek om uw ingesleten of versleten machine onderdelen weer als nieuw te laten functioneren. Zo hoeft u niet lang te wachten op een nieuw onderdeel én hoeft u hier ook niet de kosten voor te betalen.

Koop niet meteen nieuwe onderdelen, bel Plasma Service

Vele mensen laten hun bedrijf onnodig stilleggen wanneer er machine onderdelen aan vervanging toe zijn. Wij bieden u een revisie service aan voor uw machine onderdelen. Zo kunt u snel verder krijgt u tegen relatief lage kosten een oplossing voor meer jaren. Wilt u meer weten? Neem contact op! Bel ons op het volgende nummer: +31 (0)76 542 01 40. Onze expert beantwoorden met plezier al uw vragen.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht