• Thermowells

  In de procesindustrie voorziet Plasma Service Thermowells van een deklaag die de corrosiebestendigheid en daardoor de duurzaamheid verlengd.

  Langs stromende vloeistoffen en wisselende temperaturen verkorten de levensduur.

  Door gebruik te maken van een thermisch gespoten deklaag van Plasma Service krijgt u een coating waardoor een hoge weerstand tegen deze vorm van slijtage wordt verkregen.

  U kunt een goedkoper en wellicht makkelijker lasbaar basismateriaal kiezen en deze preventief laten coaten ter verkrijging van de gewenste standtijd.

  Thermowells
  Thermowells
  Thermowells
  Thermowells

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.