• Sliver remover rol

  Voor de aardappel-verwerkende-industrie herstellen we Sliver remover rollen. Deze rollen worden gebruikt om gesneden aardappelproducten te sorteren. De rollen hebben een griplaag op delen van de grootste diameter welke in tijd slijten.

  Voor deze bedrijven biedt Plasma Service een alternatief: het opnieuw bekleden van de gripvlakken en herstellen van de lager- en afdichtingspassingen. Hierdoor worden bestaande rollen hergebruikt en kunnen de gripvlakken voorzien worden van een extra slijtvaste coating waardoor stand tijden verlengd worden.

  Uw voordelen op een rij:

  • Herstel van ingelopen astappen, waardoor uw Sliver remover rollen weer inzetbaar zijn
  • Aanbrengen van nieuwe griplaag op de body. Aanschaf nieuwe rol is hierdoor niet nodig
  • Compleet vervaardigen van een griprol op uw specificaties
  • Zeer scherpe prijs, omdat we deze technieken zelf uitvoeren
  • Een complete historie van herstellingen op te roepen aan de hand van het herstelnummer

  Mocht er binnen uw organisatie sprake zijn van deze, of soortgelijke vormen van slijtage, neem dan contact op met ons om de mogelijkheden en besparingen voor uw onderneming te bespreken!

  Sliverrol
  Sliverrol
  Sliverrol
  Sliverrol

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.