• Schroefassen

  Plasma Service heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in de maritieme sector. Naast het  vervaardigen en herstellen van liners, herstellen wij ook schroefassen. Ook kunnen we nieuwe en bestaande assen voorzien van zeer slijtvaste afdichtingspassingen die de stand tijd van een reguliere as tot wel 2 a 3 keer overtreft.

  Wij kunnen dit doen voor zowel RVS of staal assen.

  Is er schade aan de schroefas van uw kotter, sleepboot of schip? Plasma Service BV hersteld of verbeterd deze waardoor u snel weer kunt varen. Onze werkplaats kan assen met een maximale lengte van 7 meter en een gewicht van 3 ton.

  Milieu verantwoord

  Door gebruik te maken van een thermisch gespoten deklaag van Plasma Service krijgt u een coating die een hogere corrosiebestendigheid en slijtbestendigheid heeft.

  Geef dus nieuwe of bestaande assen een langere levensduur of een 2de kans door deze te laten behandelen door Plasma Service met een thermisch gespoten deklaag.

  Ingelopen schroefas
  Pallet beschadigde scheepsassen
  Schroefas
  Opgespoten scheepsas

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.