• Lagerstoel

  Ook wel lagerhuis of lagerbok genoemd is een onderdeel van een (centrifugaal)pomp. Door de hoge omloopsnelheid kan er na verloop van tijd speling tussen het lager en het huis ontstaan.

  Als deze speling te groot wordt zou de pomp kunnen gaan trillen, en dat is niet wenselijk.

  We herstellen de passingen en brengen deze weer in lijn met de aanbouwvlakken.

  Als dit tijdig wordt gedaan kan de stoel een tweede of zelfs derde leven worden gegeven.

  Kosten en milieu besparing

  Een herstelling is over het algemeen vele malen goedkoper dan een nieuw onderdeel en belast het milieu ook een heel stuk minder. Er worden dan ook veel minder grondstoffen gebruikt.

  Lagerstoel
  Lagerstoel
  Lagerstoelen
  Lagerstoel
  Lagerstoel
  Lagerstoel

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.