• Lagerbussen

  Voor de scheepvaartindustrie vervaardigt Plasma Service nieuwe onderdelen die door het toepassen van de thermische spuittechniek constructief goedkoper zijn en betere specifieke eigenschappen hebben.

  Door gebruik te maken van een thermisch gespoten deklaag van Plasma Service kunt u eigenschappen aan het basismateriaal toevoegen die het van zichzelf niet bezit.

  De laminaire structuur en beperkte microporositeit van een thermisch gespoten deklaag zorgen voor een goede capillaire werking. De microholtes zuigen zich vol en fungeren als reservoirs voor olie.

  De coating heeft dus zelfsmerende eigenschappen wat de stand tijd en daardoor de duurzaamheid verlengt.

  Geef ook uw versleten onderdelen een 2de kans door deze te laten repareren door Plasma Service.

  Gedeelde lagerbus
  Lagerbussen
  Lagerbus
  Lagerbussen

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.