• Drums voor testbank

  In de Automotive en transportindustrie voorziet Plasma Service diverse drums voor testbanken van een deklaag die niet alleen de stand tijd vergroot maar ook de grip verbetert.

  Deze drums worden aan een aantal zaken blootgesteld, namelijk:

  • Slijtage door de vele draaiuren
  • Corrosieve aantasting door regen en pekel
  • Wisselende temperatuur belastingen door wrijving
  • Gebrek aan grip door te glad basismateriaal

  Door gebruik te maken van een thermisch gespoten deklaag van Plasma Service krijgt u een corrosie vaste, zeer slijtvaste en temperatuurbestendige coating op de gewenste oppervlakteruwheid waardoor de duurzaamheid en grip aanzienlijk verbetert.

  Geef uw bestaande ingesleten en ongecoate drums een 2de kans door deze reperatief te laten behandelen tegen minimale kosten met een langere stand tijd.

  Drums voor testbanken worden gebruikt in de auto en motorsport om vermogen van een voertuig te meten. Ook de politie gebruikt testbanken om het vermogen van scooters en bromfietsen te meten.

  Drum
  Drum
  Drum
  Drum

  Kosten

  OEM leveranciers vragen vaak exorbitante bedragen voor nieuwe originele onderdelen voor hun machines. Daarbij heeft u als afnemer vaak geen andere opties omdat het simpelweg niet past in uw configuratie.

  Voor een fractie van de nieuwwaarde zorgt Plasma Service dat uw roterende onderdelen weer zo goed als, of vaak zelfs beter dan nieuw zijn.

  Duurzaamheid

  Als er iets kapot gaat of je hebt schade, dan is de eerste gedachte al snel om het nieuw aan te schaffen. Door het onderdeel te herstellen of preventief te voorzien van een coating wordt het milieu minder belast. Bijkomend voordeel is dat herstellen sneller is dan het vervaardigen van een nieuw onderdeel.

  Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

  Heeft u een vraag? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.