Neem contact met ons op!

Plasma Service heeft jarenlange ervaring met diverse thermische spuittechnieken. Graag denken wij met u mee om uw productie goed te laten verlopen.

Orgaan gecertificeerd

Snelle service

N

Nodige know-how

Draaisluis revisie Breda

Is uw draaisluis aan revisie toe en bent u op zoek naar een partner met vele jaren ervaring op dit gebied? Plasma Service in Breda is dé expert. Door het verrichten van een draaisluis revisie, kan er wegens onze volledige revisie een 2e of zelfs een 3e levensduur zijn. Wegens onze specifieke implementatie kunnen draaisluizen erg duur zijn en laten ze lang op zich wachten. Bij Plasma Service Breda bieden wij u, tegen lage kosten, een oplossing waar u niet lang op hoeft te wachten.

Dé experts in draaisluis revisie

Een draaisluis wordt vaak gebruikt voor de regulatie van poeder- en stofstromen. Door het veelvuldig gebruik kan er slijtage optreden en moet er gerepareerd worden. Bij Plasma Service in Breda hoeft u nooit lang te wachten voor u uw draaisluis weer terug heeft. Onze verschillende technieken van thermisch spuiten bieden een verscheidenheid aan oplossingen. Er wordt een deklaag op uw materiaal geplaatst tijdens de draaisluis revisie en op die manier wordt het materiaal onder andere meer slijtvast. Ook bieden wij de volgende voordelen:

  • Geen lange levertijden
  • Preventief behandelen ter verlenging van de standtijd
  • Complete revisie voor 2e of 3e levensduur
  • Verlaging van de totale kostenVerlaag uw kosten en verleng de levensduur van uw draaisluis

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht